In reply to @Deenaaaaaaa93
Location butik senang sangat nak cari. 3 Minutes drive from Wangsa Walk je. Kalau naik LRT the closest is LRT Sri Rampai. Thank you in advance for RT-ing! Semoga murah rezeki 鉂わ笍馃槏 pic.twitter.com/X6QMbaWeoI
@Deenaaaaaaa93 | 216 followers
Replying to @Deenaaaaaaa93
Selain dari barang Unicorn pun ada. Slime, accessories (rantai,cincin), macam2 juga kita jual. Jemput datang, singgah cuci mata okay! Buka setiap hari kecuali Isnin. 12.30PM-9.30PM Operating hours.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 3 replies and 4 quotes found
In reply to @Deenaaaaaaa93
Thank you for all the love. Ramai juga yang dah kenal Wicked Wardrobe 馃グ Alhamdulillah. Also ada yang kata baru tahu owner, yes i prefer to be behind the scenes je sebelum ni, but i think its time to get out of my comfort zone 馃槄 Nanti boleh la share our journey from Day 1! pic.twitter.com/x63oocczFB
 
omg these bags were the real deal in 2013 i miss the wicked wardrobe 馃ズ
 
 
#NairaAleena nak slime. Lately asik2 sebut slime slime slime! @andcorps
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
bell BESTNYAAAAAAAAA JOMMM NNTI
 
In reply to @Deenaaaaaaa93
Mcm sweet je bingkai tu. Meant only for kiddies ke teens ke mak budak pun boleh?
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

48 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now