@bernamadotcom | 820,470 followers
53 pelajar, tiga guru antara yang dijangkiti #influenza di Pahang - Pengarah Pendidikan Pahang

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 6 replies and 46 quotes found
Everyone please take care of yourselves馃樂.
 
For everyone out there no matter where you are please take care of your health and stay hydrated
 
Doakan adik aku, baru kena semalam
 
Selamatkan Mak ayah sertq adikberadik ku
 
Nak buat thread.Tapi nak satu rt je boleh?
 
ok cuti CNY smpi bulan 5
 
semalam dalam exam scriptwriting sumpah aku buat news lead pasal 53 childrens dijangkiti influenza
 
In reply to @bernamadotcom
minta maaf segala salah silap, minta halalkan hutang, makan minum
 
ump people please stay safe and take care!
 
everyone please stay safe ! jangan lupa minum air banyak and pakai mask
 
Guys it鈥檚 alright. Influenza is normal. Do not be alarmed, the influenza virus is always evolving. If you鈥檙e at risk of complications or you have symptoms that doesn鈥檛 feel normal then go see doctor. If you have respiratory issues, immune compromised, elderly, pregnant, children.
 
馃樂馃樂馃樂
 
Nasib lah aku malas keluar asyik duduk rumah je dah macam perempuan dah
 
In reply to @bernamadotcom
Sad to hear. Get well soon all
 
 
In reply to @bernamadotcom
carbolic smoke ball we need u
 
In reply to @_amrlhfdz
@_amrlhfdz jaga diri awak tu kat pahang 馃槶馃槶馃槶馃槶
 
 
Hati hati balik pahang ye encikkk!!! @aidielalala
 
 
Moga kita semua sentiasa dilindungi oleh Allah.
 
dowanna go jengka馃槶馃槶馃槶馃槶
 
Haa lepas ni aku takmau pi pahang
 
In reply to @bernamadotcom
Kau balik jangan bawa balik virus sekali au. Duduk kuantan diam diam @mohdsukri_99
 
 
Bahayanyaaaaa馃槶
 
 
Uisshh CNY ni aku balik Pahang, kena hati2 ni! !
 
dengar cerita , influenza dah smpai SK MERBAU ya guys .. tak jauh haa dari SMK MERBAU. jom cuti
 
 
 
warga pahang, lagi2 yang kat uia kuantan tu, take care!!
 
 
 
Mintak dijauhkan馃槥
 
Hmm risau plak. Aku ni dah kali kedua selsema batuk.
 
Murid kelas aku ada seorang positif馃槶馃槶
 
Hell ya please aku nak final ni
 
Risau lak duduk kuantan ni
 
Tibe tibe saya takut
 
Tingginya kt pahang馃き馃き stay safe everyone
 
In reply to @KKMPutrajaya
@KKMPutrajaya xnak pertimbangkan ke masukkan penyakit akibat virus influenza ni sbg salah satu penyakit yg layak utk mohon cuti kuarantin?
 
Vaksin tlglah ada stok cepat. Precheck pun dah $140 ok
 
 
Over 8 replies and quotes not shown

Retweeters

357 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now