Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 30 replies and 124 quotes found
 
In reply to @mynocontext
Based on my intellectual capacity and my vast knowledge, tactically and tentatively, right from the beginning, of times especially in the light of Ecclesiastes evolution I have come to a concrete, definite and profound conclusion that I actually have nothing to say.
 
 
In reply to @mynocontext
Cmna dia tahu camera tgh glitch lol
 
In reply to @mynocontext
Bodo ni la aku tengok sorang2 semalam aku ingat apa la aku berlari kot dari dapur. Nasib baik sekejap je
 
In reply to @mynocontext
what is this behavior?
 
 
 
HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH I CAN RELATE TO THIS DUDE
 
 
In reply to @mynocontext
 
In reply to @mynocontext
Alaaa baru je nk tgok kt sini馃ぃ馃槀 pic.twitter.com/J4RD7U6SrJ
 
Anyone who sits next to me at work would know that this is essentially me and all my weird noises
 
 
I wanted to tweet this too but my mom said kesian dia and i pic.twitter.com/cMNE4VcC3Y
 
aku rasa orang yang jaga kamera tu penat la sian dia,
 
*hail satan, illuminati confirmed*
 
 
In reply to @mynocontext
Ni yang kita tengok semalam @farizan
 
yang ni sumpah bodo ahahahahha
 
 
鈥楤lack鈥 time live nii ibarat dosa besar bak kata lecturer kita @ilyasafar @Ririwasabicat @miyyazaki
 
 
 
 
Masih keliru. mcmana hg boleh record tepat waktu dia nak buat tangan mcmtu
 
In reply to @mynocontext
 
 
In reply to @mynocontext
Me....馃槄馃槄馃槄馃槄馃槄馃槄 pic.twitter.com/k7wOPhY4bz
 
 
In reply to @mynocontext
I saw this on live news on that day. 馃槀
 
 
 
Malaysian TV has ascended into a new level
 
zHahahahahHAHAHAHAHAHA bebelik wai hahahahahahahaha
 
Pahal odooo 馃
 
 
Sapa plak pekena member ni 馃槀
 
wow, bloopers Buletin Utama
 
Me when mcr buat comeback ;
 
 
 
 
Apo bendo tv3 ni buat aku pening smalam do
 
siapa yang control vmix (main sebut) dia ni 馃槀 @deanmstra @syuhadaabbas
 
kakakkkkk 馃ぃ馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
pikir aku sorang je perasan.
 
Ya Allah switcher!!!! Aku pulak yg takot lepas tgk ni. Apa naseb switcher lepas habis buletin ni. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
 
馃馃徎馃馃徎馃馃徎
 
BABIHHHHHHHHHH NI SUMPAH SUARA @M_Azizi_
 
 
 
siapa yg jadi switcher ni?馃槧馃槧馃槧
..
nak kene ni馃槀馃槀馃槀
 
 
 
Yup. I watched it LIVE at that time... shocked, confused but hilarious
 
 
switcher gurau manja haha
 
In reply to @mynocontext
Wow tu suara aku tu lmao
 
In reply to @mynocontext
Hahahaha bengong la 馃ぃ
 
In reply to @mynocontext
 
 
 
In reply to @mynocontext
Point fantasy tinggi la tu
 
In reply to @mynocontext
Ni play record balik ke caner
 
In reply to @mynocontext
Ini lah sebalik berita, Dah habis kerja, main fon 馃槀馃槀馃槀
 
 
In reply to @mynocontext
Hahahahaha aku dpt tgok ni smlm 馃槀
 
 
In reply to @mynocontext
Scrolling ig and saw someone was singing . You :
 
 
HAHAHAHHAAHAHAHHAHAHAH
 
 
What in the name of fcuk
 
 
 
style mat, mesti intern buat hal
 
AH NI AKU PERASAN SMLM! Cume tak sempat record hahahaha
 
Cibaaiiiiiiiii

Semasa you punya mamak dan bapak lecture you dan you punya adik beradik 馃ぃ馃ぃ
 
Sial la kelakar do. Hahahaha. 馃槀
 
Aku tau bukan aku sorang je perasan benda ni semalam馃槀馃槀馃槀
 
 
 
 
Ni semalam ni hahahahhaha aku sempat tengok
 
apahal babi hahaha
 
lekluuu main phone luuu
 
 
Apahal siak HAHAHHQ
 
 
 
馃馃馃馃馃
 
 
馃ぃ馃ぃ馃ぃ
 
 
What happened 馃槀
 
Yeahhhhh this oneeeee!! Aku saksi!!!!!! Hahahahaha
 
Semalam tertengok benda macam watafak is this
 
Ni la yang adik aku sempat tengok tu, pastu dok jerit panggil org lain hahaha
 
馃馃徏馃槀
 
Over 54 replies and quotes not shown

Retweeters

10,653 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now