@gcfjeonssi | 4,874 followers
GIVEAWAY by @gcfjeonssi & @illegirlvante_

🎁:
Perfume eau de cotton (1 winner)

Rules:
1. Follow us ofc
2. RT, like
3. Streaming black swan, ss dan pakein uname km ya!!
4. Rep voting iheart yg mn aja + tag @BTS_twt
5. 🇮🇩 only

end: TBA
Goodluck!💖

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 163 replies and 3 quotes found
In reply to @gcfjeonssi
Streamingnya bebas tp fokusin ke spotify yaa💖 gausah lomba buat banyak”an streaming kokkk, tp kl mau kasih ss nya terus”an jg gapapa!!! Aku percaya army streaming terus😘
 
streamingnya bebas mau di mana aja yaa💜💜
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Kak ivana dan kak steph makasih banyakk atas kebaikannya. Semoga semua kebaikan kalian dibalas sama Allah kak💜 1-4✨ #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt pic.twitter.com/u624D3f8mS
 
In reply to @gcfjeonssi
Bismillah semoga beruntung.. Aamiin 🙏 @gcfjeonssi makasih GA nya zeyeng 😘 #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartRadio @BTS_twt pic.twitter.com/vu9PYaOGcK
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Gangerti lagi si sma lagunya😭😭😭seenak itu, dri tadi ga berenti berenti dengernyaa💜💜💜💜💜💜💜 #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt pic.twitter.com/FrmZz2wUY4
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
#BestFanArmy #BTSARMY #iHeartAwards @BTS_twt 💜💜💜💜💜💜 Thankyou so much for this GA Wish me luck pic.twitter.com/sOCr3a0MY2
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Bismillah makasih banyak udh mau berbagi sama kita ya kak ivana dan kak steph, semoga rezekinya selalu dilancarkan dimudahkan dlm segala urusannya aminnn borahae💜💜 #iHeartAwards #BestFanArmy #BTSARMY @BTS_twt pic.twitter.com/h8Jcdwm2gy
 
 
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Gilakk emang enak banget lagunyaaa vokal suga apalagi 😭💜💜 #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt https://t.co/ctdmjJ1dj5 pic.twitter.com/qcSMdd4q8Q
 
In reply to @gcfjeonssi
Ini tadi sih sekarang lagi lagu lain heheh nanti di foll-up Terima kasih ga nya💜 #BlackSwan #BlackSwanOutNow #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt pic.twitter.com/HiRTIJiMmp
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Belum ada akun Spotify streaming di YouTube dulu ga papa kali ya. Masih mau rencana beli akun premium dulu:') #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt pic.twitter.com/de3A09PDP9
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Kak ivana, kak steph makasi ya giveawaynya^^ Semoga rezeki kalian dilimpahkan.. Semoga sehat dan bahagia selalu♥ SEMANGAT STREAMING✊ #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt pic.twitter.com/ICyERjVu5a
 
In reply to @gcfjeonssi
Black swan Wish me luck Streaming"biar trending😍 #iHeartsAwards @BTS_twt pic.twitter.com/v0iJiq8C1y
 
In reply to @gcfjeonssi
Aku buat khusus playlist stream black swan .. Biar ada namanya hehe😁 #iHeartAwards #BTSFanArmy #BTSARMY @BTS_twt pic.twitter.com/6Dmrag1zBo
 
 
 
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
Sumpah BTS kalian Daebak banget, The best laaa pokoknya ga ngerti lagi😭 selalu bisa bikin Army jatuh cintaa💜💜💜 Good Job sayang @BTS_twt 🤗🤗 #BTSARMY #BestFansArmy #iHeartAwards #BlackSwan #7iscomimg #BTSingleToday #BTScomeback pic.twitter.com/qQoPjNwdOB
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @gcfjeonssi
YATUHAN Jatuh cinta bangett smaa lagu ini😭😭😭💜💜 #BTSARMY #BestFanArmy #iHeartAwards @BTS_twt pic.twitter.com/DR3SFlGch5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Over 66 replies and quotes not shown

Retweeters

215 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now