@dewirosliiiiiii | 15,712 followers
There are two type of pemberi hadiah tau,

1st pic - romantic and suka tunjuk (jadi dalam hdiah wajib ada note, gambar, card and etc)

2nd pic - straight forward, romantic dalam diam (bagi hadiah yang dia nak bagi je)๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#heeladina

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 11 replies and 14 quotes found
In reply to @dewirosliiiiiii
Hi! i'm #teamheeladina ๐Ÿฅฐ sesiapa nak beli untuk diri sendiri or as a gift๐ŸŽ boleh ws/dm i ya โ˜บ๏ธ atauuu nak suruh suggest kan mana yang best pun boleehhh ! ๐Ÿ“ฒ: wa.me/601120782937 IG: instagram.com/heeladina.beauโ€ฆ
 
Beruntungnyaaa siapa yg dapat siapa yg d bagii. Wehhh berbunga2 hati sampai kepala klw mcm ni๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 
Nak jugakkโ˜น๏ธ
 
Satu kali pun jadi la,tolong la hahahahaha
 
dapat time 2 Feb nanti cun gak ni ๐Ÿ˜‚ dpt pulak colour pastel or nude gitu. pergh cantik ๐Ÿ˜
 
 
 
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Nak bagi hadiah untuk yang tersayang? Jom order dengan saya โค๏ธโค๏ธโค๏ธ #teamheeladina
 
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Saya denga hati terbuka suka dua dua
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hi dropship HEELADINA here๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿปโœจ๐Ÿ’• Nak order boleh terus wasap ๐Ÿ‘‰๐Ÿปwa.me/0173171488 Ig : instagram.com/flower.scarvers #teamheeladina #heeladina pic.twitter.com/YP6CcKHKlC
 
In reply to @dewirosliiiiiii
i choose 2nd sbb malas nk bercard2 hahahaa
 
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Hi#teamheeladina here๐Ÿ’• Berminat dengan bawal dan shawl heeladina? Click je link dekat bio saya untuk beli. InShaaAllah fast reply๐Ÿคฉ
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Meow๐Ÿฑ Meow ๐Ÿฑ #teamheeladina Ig: scarves_heavenforyou wa.me/60194327495
 
In reply to @dewirosliiiiiii
Bismillah semoga rezeki saya๐Ÿ˜ŠHii korang mehh grab now hadiah si dia dahh dekat tu๐Ÿคฉ reward self 2020 tanak ke? โ™ฅ๏ธ๐ŸŽ just click link on bio to purchase thankyouu ๐Ÿ’–๐Ÿฆ„ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป IG- evs.Scarff whatsapp : wassap.my/60146742799 Fast replay ofc ๐Ÿ˜˜โฃ
 
Ahhh dua2 sweet tapi paling best kalau dapat siap wish card comel2 macam kanan tu. Berbunga2 je hati ๐Ÿ˜
 
Cantiknya range colour dia ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบโค๏ธ
 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
romantic ke tak i never experience this hahahahaha
 
 
๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค
 
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

125 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now