@joonterfly | 3,599 followers
🦋Fast Giveaway🦋

1 Album WINGS ver w/i/n/g
For 1 winner
📍rules :
- RT & like
- follow me
- rep versi yg kamu mau + pict ot7 + #BlackSwanOutNow @BTS_twt

End besok malam🦋

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 560 replies and 1 quotes found
In reply to @joonterfly
In syaa Allah klau menang terserah mau ngasih versi apa aja kk 😊 #BlackSwanOutNow #BTS_twt pic.twitter.com/UgV8GZIPpw
 
 
 
In reply to @joonterfly
bismillah 🙏🙏💜💜 bebas versi apaan :") btw kita udah mutualan, polbek aku dong :3 #BlackSwanOutNow @BTS_twt swag bangtan, yaallah udah lama bener ini poto :") pic.twitter.com/Hj2AYOupFo
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
Bismillah, mau wings ver w kak💜 pic.twitter.com/cL0SQSbjhg
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
Bismillah.. Ver. W kak👉👈 💜💜💜💜💜💜💙 #BlackSwanOutNow #CONNECT_BTS @BTS_twt pic.twitter.com/Sm7FBzKaFo
 
 
In reply to @joonterfly
Mau versi yang "W" kak, wish me luck🙏😭 #BlackSwanOutNow @BTS_twt 💜💜💜 pic.twitter.com/y8JPPut9em
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
Wings ver w. Makasih ya ka buat kesempatan GAnya 😊semoga sehat selalu ya ka #BlackSwanOutNow @BTS_twt pic.twitter.com/LwQyBZcyoD
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
Versi n mudah2an dapat kali ini amin 🙏💜 #BlackSwanOutNow @BTS_twt pic.twitter.com/Qp95ezX1Yh
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
mau versi yang i😱❤❤❤ semoga beruntung kali ini😭💜💜💜 makasih GAnya, love love❤❤❤❤ #BlackSwanOutNow @BTS_twt pic.twitter.com/XxG8eTI8Mo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
jujur aku gatau versi² album wings karena aku blm prnh liat di google 😭 tapi byk bgt yg reply versi w jd aku pikir itu bagus karena aku percaya selera army 💜 bismillah wish me luck 💙💙😭 #BlackSwanOutNow @BTS_twt pic.twitter.com/04fott1o1S
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
Mau ver W , tp tp apa aja boleh deh Bismillah semoga kali ini rezeki aku aamiin ya allah #BlackSwanisOutNow @BTS_twt pic.twitter.com/fmL7DUZJmJ
 
 
In reply to @joonterfly
Aku mau versi N nya kaka 💜💜. Semoga menang , amin 🤲🙏😇💜 #BlackSwanisOutNow @BTS_twt pic.twitter.com/wo9eZPsMZi
 
 
 
 
 
 
 
 
 
In reply to @joonterfly
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Over 222 replies and quotes not shown

Retweeters

677 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now