After 900+ episode of Detective Conan

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 71 replies and 366 quotes found
kogoro mouri seorang detektif, tapi dia tak pernah siasat siapa yang buat dia tidur
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Dah2 la tu conan. Bagi la aku pula settlekan kes. Kesian la kat mori tu
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
conan stop pi jenjalan asal dia pegi satu tmpt tu je ade kes... mmg curse lol
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
dan ran still x leh figure yg conan tu shinichi HAHAHAHAHA 😂😂
 
i laughed too hard for this
 
Així hauria de tenir el coll en Kogoro. XD
Demà tornem al cas dels Picots! :D
#DetectiuConan3XL
 
Anak dia tu pun satu. Kalau selalu nampak bapa pengsan, bawalah jumpa pakar. 😂
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Since tuit ni blew up. Folo la ig saya yg baru buat ni. Nanti saya folobek ok 😘 Instagram.com/sepitsepet pic.twitter.com/Dl1RvOBLK2
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
ada sapa sapa tau nak tngok episode conan yg belungguk ni dkt mana? huhu
 
😅🤣🤣🤣 jenis tak reti nak mampo kene pelali dkt 300++
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Lama2 berkurap tengkuk org tua ni 😂😂
 
Bayangkan dah hampir 1000 org conan tgk org mati tapi masih belum bertaubat hahaha

Kesimpulan : hidayah milik Allah
 
que es eso no lo entiendo tiene miasis o que
 
only fans of this movie know this..
 
 
Nah spoiler :

Professor Agassa is actually the one who shrunk Shinichi to Conan size and was the mastermind of the black organization.

Proves to show that the ones closest to you are the ones that have the most hateful intentions towards you.

Credits : @Harits_Zailan 🤣
 
 
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Based on my intellectual capacity and my vast knowledge, tactically and tentatively, right from the beginning, of times especially in the light of Ecclesiastes evolution I have come to a concrete, definite and profound conclusion that I actually have nothing to say.
 
 
KO TUNGGU AKU HABIS SPM AKU STREAM SEMUA DRI EP 1 SMPI LATEST TUNGGU!! dectective conan always number 1 in my heart uwu
 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Jokes aside, I really love those scenes in episodes or movies where Kogoro solves the case on his own and sometimes better than Conan.
 
 
hahahaa bener juga tuh, cuman belon diperiksa aja ama Ran..
 
aku terhibur😂😂🤣🤣🤣
 
 
Polis boleh tangkap dah si Conan tu sebab ni dah kes dera dah ni.
 
HAHAHAHAHA di mana ada conan di situ ada pembunuhan
 
 
 
 
😂😂😂😂
 
Hahahahaha lebam belakang orang tu
 
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Hanya penggemar conan yang paham 😅😅😅
 
 
Omg Conan 😆😆😆, what you've done??? 😂😂😂
 
BERLUBANG BHAI LEHER AHAHAHAHAHSHSHSJSJSJSJU
 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
Cant relate 😂😂😂😂
 
Ooo tedah sampe bengkak leher ya🤣
 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
 
😂🤦🏻‍♂️
 
😅 😅 😅 😅
 
bekas jarum bius :(
 
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 
ala cian detective mori
 
 
DISGUTSITNGIUHSIUHSIHSUISNGHSU
 
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Ahahahahaha lol 😂😂😂
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Kesian mori... Banyak sangat handle kes 😴
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Apa yang jadi eh episod last conan ni?
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
Wonder if Sonoko, Ran's best friend had the same bruised mark 😂
 
 
In reply to @UvuvwevwevOssas
 
 
HAHAHAHAHA omfg 🤘🏻🤣
 
Detective Conan ada 900+ episode tapi kenapa aku tengon kat tv dulu dia selalu ulang yang sama?
 
 
HHAHAHAHHAAHAHAHAHAH YE DOOOO
 
 
 
 
Seperti hatimu yang kerap buat dosa. Ouchh 😢
 
 
Hahahahhahahahhahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahhajasha
 
 
yang tau je tau😂
 
 
CRACK LA SIOT HAHhHHHhaHhahahahahhahahahahhHahaahhahahahah
 
Kesian Mouri weh...😂😂😂
 
 
 
 
Tak cukup biru lagi tu
 
 
hilang stress di pagi hari 🤣
 
Berkulat dah leher lama sangat😂
 
Lama gak ah loading
 
 
 
Yedo hahahahaha overdose teruk 900+ kali kena suntik hahahahahahahahahahahhaa
 
 
Jadi pecandu obat bius
 
 
 
no this aside, i always thought that mori and the gang is a bad omen in a way, because everywhere they go, theres always people dead.
 
 
 
Over 292 replies and quotes not shown

Retweeters

33,804 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now