@imanopie | 33,497 followers
prom :-)

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 75 replies and 332 quotes found
this vid just called me ugly
 
 
In reply to @imanopie
i did the second part in public it was so embarrassing ๐Ÿ’€
 
In reply to @imanopie
ft my bEAUTIFUL besties at the end ๐Ÿฅบ
 
In reply to @imanopie
hi iman saya alep salam perkenalan
 
Best eh ada muka kdk nya ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
bestnya jadi cantik
 
sheโ€™s an angel or what
 
Comelnya ๐Ÿฅฐ
 
 
and then you expect us to actually like boys wtf
 
sheโ€™s pretty, cute. i mean she has everything i- okay iโ€™m outta here bye
 
Assalamualaikum
 
In reply to @imanopie
Aku tak tau la kenapa tpi dia ni lawa sangat๐Ÿฅบโค๏ธ
 
okay wow marry me please?????
 
SHES SO PRETTU wtf like djxjsjncjdbfb maam my hart go boom boom ugh
 
I don't know how to act if I was this pretty ๐Ÿ˜”โœ‹๐Ÿป
 
yo....... i is insekiorrrrr
 
never have i seen someone so beautiful yet adorable ;-;
 
ada mirip mirip macam snr piqah halidi gituw
 
when will i ever get the chance to be as pretty as her huh!!??! ๐Ÿ˜ค
 
Ahsjshdjx sheโ€™s so cantik im gonna cry pls can i mstry her
 
knp skolah aku takde prom...eh lupe, aku sekolah all boys
 
masuk la berapa ramai kawan dia dalam ni , aku tetap focus kat dia...
 
shes so so so so so so pretty i cant stressed this enough ya Allah just look at her...
 
Comelnya omg my heart ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
imagine being this pretty
 
 
Siapa tak gi prom sumpah rugi so jom la ๐Ÿ˜ค
 
she's so beautiful nak nanges ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
kalau aku ni lelaki aku mmg crush kt dia ni je dah
 
In reply to @imanopie
delete lah, kalau tak delete aku tak bole berhenti tengok hahahaha
 
 
nak bismillah assalamualaikum tapi tak mampu
 
My girl crush!!!! I suka face dia comel nak mati!!!!!!๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ’–
 
untung betulla siapa jadi boyfriend dia ni
 
 
my school cant relate๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ
 
 
 
why are there so many beautiful human beings on this fucking bird app๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Aku straight,aku straight,aku straight !!!
 
wow pretty or wat ๐Ÿฅบ
 
 
In reply to @adibasabiha
@adibasabiha and the gang dinner nnti buat bgini aaaa ! Sksksksksksk
 
 
 
she makes me feel ugly
 
 
bismillah, assalamualaikum
 
 
Girl crush ya Allah cantiknya u dik. Nanti i pregnant i nak usha u hari2 ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
 
Assalamualaikum, apa yang perlu lelaki miliki untuk mendapatkan girlfriend secantik ini? Asking for a friend
 
 
 
sekali lagi, CANTIKNYA IMANNNNN๐Ÿ˜ญ
 
Nak like rt retweent with comment
 
Ish cutenya
 
cute jua ko ni ah
 
๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
 
Dah kata dia punya tiktok tak pernah tak cute
 
Why life is so unfair
 
That smile ,damn..
 
Comell...๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฉ
 
Iโ€™m getting married , mom.
 
aku tak bukak vid dia lagi aku dah rt, dia punya attraction lain macam sia ๐Ÿ˜‚
 
 
girl crush betul dengan dia ni. eeeeee cute!!!!
 
Bapak lawa siaaa
 
CANTIK GILA DOO๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ป
 
Haihh my insecurity level is getting worst ๐Ÿ˜–
 
She looks so pretty!!!
 
yaallahhh bidadari :) ๐Ÿ˜”
 
In reply to @imanopie
Jom try buat nnt hahaha @fareyzana
 
OMGGGG ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ข
 
CANTIK NYAAAAAAAAA
 
apa anjeng cantik anjeng ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜
 
imanopieโ€™s beauty level adohh mupok jak aku tok giveup mena eh bila jak aku nak kacak mcm tok ya Allah yarabbi ya habibi ya maulana
 
Be my girlfriend pleaseeeee ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’•โ™ฅ๏ธ
 
 
i only love iman and IMAN ONLY
 
cantik nak mampos i-๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ
 
she got movess ๐Ÿ˜ณ๐Ÿ˜ซ๐Ÿฅบ
 
Shes prettyyy im-๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
i wonder how it feels to be effortlessly beautiful
 
 
 
im gonna make sure i do this w my babes
 
Kepada bakal jodoh saya nak cakap ni saya free hair lawa tau, sesungguhnya anda sangat beruntung โœŠ๐Ÿป
 
I want to be this pretty! Feekkkkk
 
In reply to @imanopie
 
 
In reply to @imanopie
aku masih potato gais
 
 
 
 
In reply to @imanopie
 
In reply to @imanopie
why do cute ppl exist ๐Ÿ˜ญ
 
In reply to @imanopie
 
Over 296 replies and quotes not shown

Retweeters

7,127 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now