@Ashril_92 | 134,348 followers
Jarang jarang shoot biskut so awkward sikit 馃槀馃槀

馃摳 Pixel 4 XL

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 51 replies and 137 quotes found
oreo, y'all better hire this man
 
I think Pixel can hire this guy to be their ambassador already.
 
In reply to @Ashril_92
Behind the scene 馃槀馃槀 Thanks @amymedusaa guide 馃挭馃徎 pic.twitter.com/hjKTKaC4Px
 
I seriously think your Pixel 4 XL is one of a kind
 
 
Don't diss my Android no more. This Pixel XL for Xtra LEGITNESS.
 
DUDE THAT LOOK DOPE AS HELL
 
AINT NOBODY GONNA TALK ABOUT HOW INNOVATIVE THE FLATLAY HE DID FOR THE FIRST PIC??? SHEET THE AMOUNT OF DETAIL THAT GOES INTO IT IS CRAZY, MISS DOING THESE KIND OF PHOTOS 馃槶馃槶馃槶
 
cantik siakk ! kalah iklan asal 馃馃徏馃槱
 
Rasanya camera ni lagi terang dari mata aku...
 
In reply to @Ashril_92
tapi tak sedap, i said what i said. 馃槀
 
Begini la saya mahukan utk shoot product. 馃ズ
 
Sedap tk Ash oreo red velvet ni?
 
Tgkp guna fon macam pakai dslr
 
 
 
 
serius lawa gila. dia punya creativity. detail dia pergh. boleh zoom puas2 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟
 
 
 
Next target nak belajar food photography la pula馃構馃ぉ
 
I want where got this emmm馃槶馃槶
 
Igtkan 3x pedas td
 
Been searching for this damn oreo everywhere!! (kat tapah la tapi)
Esok nak gi Tesco kajang kalau takde jugak tak tau lah =')
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
馃拝馃徎馃拝馃徎pengilat kuku馃拝馃徎馃拝馃徎 siapa nak kuku cantik , boleh beli ni sekali gosok dah cantik, semudah 1 2 3 je馃檪 1pc rm10 3pc rm20 harga include postage #pengilatkuku pic.twitter.com/8ZQ2cj4S0z
 
 
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
shoot pakai pixel wan 馃槏
 
In reply to @Ashril_92
Pakai phone apa ni alahaaaiii lawanya gambar
 
jarang shoot pun still nice馃槼 apa ni ashhhhhhh
 
 
DAMN WHERE TO BUY THIS????
 
Tak ni sekarang ni bila masa pulak ade oreo ni, ke aku yg lambat
 
amik gambar oreo pun lawa 馃槱
 
for those yang nak tau oreo ni sedap ke tak act tak de la sedap mana awal awal rasa red velvet bila dah hujung hujung rasa biskut tiger
 
My red blood cells be like
 
Tak menepati citarasa aku. Sekian
 
Nak beli pixel 4 XL la klau mcm ni. Daripda iphone 馃ズ
 
Oreo red velvet tak sedap.
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
cantik !!! 馃槏
 
In reply to @Ashril_92
tukar jela mai plan kau nak beli iphone 12 nanti tu, beli ni je馃ズ馃槣
 
In reply to @Ashril_92
Bro ada guna lighting prop? Atau kain hitam tu je?
 
In reply to @Ashril_92
cqntik gilerrrrrrr
 
In reply to @Ashril_92
ERGHHHH THE PICTURES WERE SO CLEAR THAN MY SKIN WTH!!! GDJDVHSVDYDBSKABDYDBSJ
 
This is the most delicious food I鈥檝e ever eat!!! Sampai tak sedar 2 bundles makan sorang tinggalkn kat husband seketui je 馃槀馃槀馃槄 sorry baby tak sedar 馃槵馃槵 馃槝
 
 
biskut pun lagi lawa dari aku haih
 
Gila babi pixel 4 punya detail . .
 
 
Ore re re re re o
 
nak 4xl tapi nak ip11 juga aaaaaaa which one ni
 
Google Pixel 馃ぉ
 
Pixel 4 XL 馃敟
 
In reply to @paein17
@paein17 shoot makanan gini pulok. Baru stail
 
yo i went to every 7/11 i see just to buy this cookie but it was sold out and ure saying influencers got it for free pic.twitter.com/qev6Hc1tx1
 
Emmmm nakkk cari dkt kedai tak jumpa jumpa pun
 
rasa dia sama je macam original
 
 
Oreo merah macam darah 馃槶
 
i saw a dude using Google pixel jn at my aunt's wedding and I legit just cair right there on the pentas coz I was getting ready to take a pic馃槴馃槴
 
red velvet sumpah sedap
 
Aku sampai sekarang tak jumpa lagi biskut oreo red velvet ni. Nak juga馃槶
 
others- *comparing 50$ android pong to 900$+ ipong camera*

them- "android sux reeeeeeeee"
 
DAMN MA I WONDER HOW IT TASTE
 
Shoot roti john awuu boleh ?馃ズ馃ズ馃ズ
 
oreooreooreooreooreooreo
 
Sedap gila okay flavour ni saya suka 馃槏馃ズ
 
In reply to @Ashril_92
Dah macam tengok ads lgi ni. Mantap bang 馃槏
 
In reply to @Ashril_92
Tapi manis dia tkboleh buat bincang 馃槀
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
Sedapnyaaa nampak
 
 
In reply to @Ashril_92
Nak tumpang... nak let go PIXEL 3XL 64gb. More details dm ya. Terima kasih ash!!
 
In reply to @Ashril_92
Sumpah cantik..
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
tgk tu dia pakai phone apa 馃槏馃槏
 
In reply to @Ashril_92
 
 
In reply to @Ashril_92
cantik camera dia 馃槃
 
 
In reply to @Ashril_92
 
In reply to @Ashril_92
battery 4xl tahan ke?
 
In reply to @Ashril_92
Cantik. Messy style pun kemas 馃槏
 
In reply to @Ashril_92
I wish u used real powdered oreo on the 2nd picture becus it looks very photoshoped. Also it adds to the realism but great photos tho
 
In reply to @Ashril_92
The oreo is a paid actor.
 
In reply to @Ashril_92
 
 
In reply to @Ashril_92
Ingat pakai green screen kah2
 
In reply to @Ashril_92
Bro shoot ni fully Pixel 4 xl, atau ada still touch up kat PS?
 
 
In reply to @Ashril_92
peh talented bro ! 馃槏
 
 
 
In reply to @Ashril_92
 
 
In reply to @Ashril_92
lawa 馃槏馃槏馃槏
 
Over 88 replies and quotes not shown

Retweeters

4,236 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now