@cameliaissad | 35,253 followers
“Kau dah tak kawan dengan dia ke ? Dulu korang rapat kan?”

I don't even know how to answer this kind of question. It hurts like hell.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 6 replies and 58 quotes found
In reply to @cameliaissad
'Rapat je, cuma masing-masing dah busy ,tu yang macam tak contact sangat' - aku selalu cakap macamni if orang tanya pasal aku dengan dia, sebab i didnt want to make it become worst .
 
Sedeh la bila tengok dulu kwn yg pernah rapat sekarang tak bertego langsung
 
i don't want anybody ask me this qustion hm
 
it hurts so much that i have to act like i’m okay about our friendship currently when actually we can do smtg abt it instead of being silent .
 
 
I lost you twice (I don't wanna lose you). It still hurts because we were so close (I hope we'll get back to how we were) and nobody (they don't know) ever thinks we'll take our separate ways (I'm still hoping, though).
 
In reply to @cameliaissad
For me , it doesn't hurt . Sebab kalau orang dah tanya banyak kali soalan tu , lama ii kite tak akan rase ape ii :')
 
 
I hope this situation will never happen to me🙏
 
In reply to @cameliaissad
aku paling benci penganalisa relationship nih. nak nak dia tanya depan orang ramai.
 
 
📌📌📌📌📌
 
In reply to @cameliaissad
Ye weh , malas sebenarnya nak cerita . Kadang orang lain concerned , cuma kita dengan dia je tahu kenapa and malas nak cerita kat orang .
 
 
 
This is the hardest question to ever receive
 
In reply to @cameliaissad
Kena sondol so huhu je la
 
ramai mulut menghasut putar belit cerita last2 dia percayakan mulut org dari mulut aku. Semoga kau berbahagia dgn kawan baru
 
 
Kalau aku senang je, aku tak berkawan dengan orang yang toxic
 
If my mom ask the question like this is soalan maut for me nak jawap 😌
 
Paling sedih yang tanya tu family kita sendiri😂
 
aku dah penat dgn soalan ni
 
Sumpah bodoh. Benda ni paling sakit gila . Jangan sebok hal orang boleh tak! You are not in my shoes!
 
My answer is my story
 
maybe akan terjadi di 2020
 
Pernah jadi, lagi2 kalau family kenal dgn org tu...huhu tah cemana nak menjawab
 
 
“bukan selalu keluar ke”

diam boleh diam? dulu aku selalu keluar bising je asyik dengan boyf 🙂
 
Ni salah satu aku dah kene soal dgn maksu aku. Hareyy. Aku terdiam seketika. Sbb dlu ngn dia mmg aku angkut dia sekali. 🤣
 
Dulu orang tanya tapi lama lama alhamdulillah dah tak sebab masing masing dah jauh. Tahu dia study mana apa semua pun thru socmed je. Doa yang baik baik je untuk dia 💕
 
 
The answer is “ PERGI MAMPOS “ 😂😂😂
 
maleh aku nak fikir orang yang buat aku
 
 
kalau aku senang just jawab je "oh tak dah pegi mampus aa dia tu"
 
 
 
bila kawan rapat kau dulu dah jadi ex kau . tapi ramai tak tahu :')
 
hanya mampu berhaha ye
 
From hurts like hell to not feel anything real quick, at least in my case.
 
till now , still sakit ye anakanak.
 
 
Kita biar ramai kawan takpe jangan kawan yang rapat tu la backstabber
 
"tak sebab dia dah berubah.. dah ada bff lain da pun"

Just answer it truthfully je
 
ye aku pun taktahu nak jawab macam mana.

kadang2 rasa mcm artis jgk bila org tnya soalan mcmni. astu aku jawab je no comment hshshshshhs
 
Yass. Soalan kbat band 6
 
 
 
I used to have a bestfriend during my diploma year but someone(our friend too) told false shits abt me to her and everything crashed. Three of us no longer existed to each other.
 
" ezza cuti nda pigi jumpa si ........ ka? " HAHA tf
 
Yih. It doesn’t even hurt when someone ask this shit.
 
 
 
 
Over 9 replies and quotes not shown

Retweeters

3,502 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now