@AimanAfiff | 126,610 followers
Aku tengok ramai memerlukan buku ni. So aku akan dgn @omarfaayiz akan pilih 3 org SPM STUDENTS ! 3 orang yang betul betul betul memerlukan buku ini. Aku akan belanja 3 org tu utk beli buku ni. I鈥檓 positive that this book can help you! Untuk student form 5 sbb ni sillibus form 5!
Hello all spm account student, disini saya nk bgitahu yg buku saya dh boleh didapati from ig : accountforspm, feel free to contact me, everyone try me to help to spread this to all account students, satu buku RM 15 je. The book comprises all the kbat and LCCI klon question 鈽猴笍 pic.twitter.com/2OGj9afmal

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 8 replies and 0 quotes found
In reply to @AimanAfiff
Nakkkk馃ズ馃ズ馃ズ
 
In reply to @AimanAfiff
 
In reply to @AimanAfiff
Nak, nak hadiahkan dekat Adik I 馃ズ馃ズ馃ズ馃ズ馃ズ
 
 
In reply to @AimanAfiff
nakk pleasee kalau tak dapat saya kumpul sikit lagiii
 
In reply to @AimanAfiff
bismillah, saya nanak. Minggu depan dah nk exam馃様
 
 
Over 1 replies and quotes not shown

Retweeters

21 retweeters not shown
Register for Trendsmap Access
Login via Twitter to start your free trial now

Don't have a Twitter account? You can also register via Facebook or Instagram

* Analytics, alert and visualisation tools require additional authorisation
Existing users can login

Our trial allows access to only the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Plus subscription provides full access to all available timeframes

Signup Now