Dikirimkan oleh sahabat di sana 馃ゲ馃槶

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 42 replies and 226 quotes found
Allah hebatnya mereka walau berbekalkan batu. Allah jadikan batu batu tenteramu ini kirimkan batu neraka yg memusnahkan tentera dajjal馃げ馃徎
 
In reply to @fedtriyahya
Sikit pon dorng x tkut wei. Dorng baling batu/barang je. They prepare to die for jihad. Tinggi sungguh iman dorng ni 馃槶馃槶 weii aku meremang ni.. bila tgk diri sendiri/negara ini, Allahu jauh btul beza dgn dorng.. dorng berani wei!!! Sedar x nii semua
 
In reply to @fedtriyahya
Dengar orang main mercun pun dah terkejut apatah lagi bom/peluru camni. Allahu tinggi betul iman mereka. Allah, mudahkan lah urusan mereka dan berilah kemenangan kepada saudara muslim kami di sana ya Allah aamiinn.
 
In reply to @fedtriyahya
yg stok polis rampas mercun apa semua tu gi laa bagii dkt diorang 馃槶
 
Sedihnyaaaaa huhuhuhu awdlaaaaaa nak sgt tembak tembak gitu hmmmm馃槶馃槶馃槶馃槶馃槶馃槶馃槶 dasar israel馃槨馃槨馃槨
 
 
丕賱賱賻賾賴購賲賻賾 丕賳氐購乇賽 丕賱廿賽爻賱丕賲 賵丕賱賲賿爻購賱賽賲賽賷賳賻
丕賱賱賻賾賴購賲賻賾 丕賳氐購乇賽 丕賱賲賿爻購賱賽賲賷賳賻 賮賽賷 賰購賱賽賾 賲賻賰賻丕賳賺
丕賱賱賻賾賴購賲賻賾 丕賳氐購乇賽 丕賱賲賿爻購賱賽賲賷賳賻 賮賽賷 賮賻賱賻爻胤賽賷賳
丕賱賱賻賾賴購賲賻賾 丿賻賲賻賾乇 丕賱賰賮賻丕乇賻 賵丕賱賷賻賴購賭賵丿賻 賵丕賱賳賻賾氐賻丕乇賻賶 賵丕賱賲賿卮購乇賽賰賽賷賳賻
丕賱賱賻賾賴購賲賻賾 賷賻丕 丕賱賱賾賭賴 賷賻丕 丕賱賱賾賭賴 賷賻丕 丕賱賱賾賭賴 廿賽賴夭賽賲賴購賲 賵賻丕賳氐購乇賳丕賻 毓賻賱賻賷賴賽賲
 
Ya Allah Engkau hancurkanlah Israel di muka bumi ini Ya Allah.

Sama虏 ameenkan.
 
Just a thing that world to think,how can world call islam is terrorist?
 
 
 
Wahai Tuhan kami, Berilah kemenangan kepada orang Islam di Palestin
Ya Tuhan kami, Hancurkanlah Kuffar, Yahudi, Nasrani dan Musyrikin,
Ya Allah, Ya Allah, Ya Allah, Ya Tuhan kami,
Kalahkan mereka, Dan menangkan kami ke atas mereka.
 
Bila sampai suatu hari, umat islam kembali mengusai dunia, ketika itu jugalah kita berada di penghujung
 
depa berjuang berhabisan wlpun hanya guna batu馃槶 depa tetap kuat馃嚨馃嚫馃嚨馃嚫
 
 
 
Benar-benar memilih untuk berbuka di Sorga. Terus kuat! 馃挭馃徎馃挭馃徎
 
Ingat, mereka lebaran dengan duka 馃槶
 
 
No weapon just stones enough to make the jews scared to death. May Allah help our brothers and sisters馃げ馃徎 #AlAqsaUnderAttack
 
Ya Allah lindungilah saudara muslim kami di sana馃槩鉂わ笍
 
 
 
In reply to @fedtriyahya
Janji Allah pasti benar Pasti akan datang masanya
 
Ya Allah ampunilah dosa kami, dan peliharalah unat islam di seluruh dunia, terutama di Palestin tika ini Ya Allah. Hancurlah rejimen Israel dan negara haram mereka.
#SavePalestine
 
In reply to @fedtriyahya
Sesungguhnya...rejim Israel lahanat ni setiap saat memang lahanat..
 
kt sini meriah bunyi orang main mercun馃ゲ
 
Allah bersamamu, saudaraku. Moga perjuangan kalian membela agama ini terbalas dengan firdaus.
 
This is what's happenings on Palestine rn spread awarenesses!!
 
Allahumarabbi. Allahumarabbi. Allahumarabbi. Selamatkan saudara kami di Palestin Ya Allah 馃槶馃槶馃槶馃槶

#SavePalestine
#AlAqsaUnderAtrack
 
Kita mengeluh puasa, pandemic, kena pakai mask, tak boleh balik raya. Yang dekat Palestine, puasa, perang, main bom disiang hari nak selamatkan nyawa, kena pakai mask, panas lagi, dapat raya ke tak pun taktahu lah. Allahu ;(
 
 
 
This is so terrifying. And they hv to face this everyday 馃ズ
 
Ya Allah, please protect them at any cost 鈽癸笍鈽癸笍 my heart ache see this , please protect them 馃槶馃槶馃槶馃槶馃槶

#SaveSheikhJarrah #SavePalestine #FreePalestine #AlAqsaUnderAttack
 
Israel police weak. Who tf raid a mosque while other side perform a prayer? And you may win here, but you鈥檒l never win on a day of judgment. pic.twitter.com/bxiUQZmw7Q
 
rasa bersalah bila tgk org main mercun kat sini馃槩 kat sana, 馃槥
 
In reply to @fedtriyahya
Negara Arab yg bodoh jalin hubungan dengan Isreal tu mana menghilang
 
Tw // bomb , loud noises

Fuck you Israelis
 
 
 
 
 
While we are fighting against the pandemic, our brothers & sisters there are battling with those terrorists, completely unarmed 馃槶 may Allah save Palestinians & put an end to their sufferings, Amin. #SavePalestine #SaveSheikhJarrah
 
Giler berani baling batu drp belah sana pakai senjata
 
 
sabar ya anak babi zionis ni nak pupus dh tak lama lagi
 
 
馃様馃様馃槶馃槶馃槶
 
 
Allahuakbar馃挃
 
 
 
Sedih tengok video ni. Apalah sangat batu tu kalau nak dibandingkan dengan senjata 馃槶 but their level of bravery 馃槶馃槶 zionis yang ada senjata pun pengecut hanya berani berdiri dari jarak jauh ja - they are cowards who are nothing without the weapons
 
Apa benda yang yahudi ni nak sebenarnya? Hidup biasa mcm negara lain tak boleh ke sial
 
Sini bakar duit... Beli mercun, cucuh then abis...

Sana takde duit... Barang terpakai, cucuh dan baling demi mempertahankan aqsa.
 
 
 
 
 
Yahudi zionis ni rasanya ada masalah mental lah. Dorang yang buat keadaan jadi huru hara padahal orang palestine beribadah rilek chill2 ja pun sebelum dorang serang.
 
anak haram betul geng israel ni
 
Cemburunya melihat ketakwaan mereka馃ズ
 
 
 
Sedihnyo馃槩 lawan dengan batu jah馃槶
 
Takutnyaa tengok ni Ya Allah permudahkanlsh urusan mereka aamiin馃槶馃槶馃槶
 
Sabarlah.... dunia ni neraka buat kita.... syurga buat mereka.
 
Bersyukur lah Malaysia masih aman walaupun 1 Malaysia sekarang pkp. Ayuh kita sama-sama doakan rakyat Palatine. Semoga Allah memberi balasan yang setimpal terhadap kekejaman Israil. Dalam bulan yang mulia macam ni. Allah
#SaveSheikhJarrah
 
 
Allahuakbar 馃槶
 
Sedih.. Lagi bapa haqi nak qaya.. Tngh blapaq dahaga dok lawan..
 
Doaku untukmu 馃ズ
 
 
YA ALLAH LET PALESTINE WIN THIS TIME馃槶馃槶
 
Keliling negara arab tu, bila nak bersatu...
 
Menang atau syahid! Tak wujud istilah kalah sbbtu rkyt palestin tak goyang,israel syg nyawa kt dunia tu diorg takot mampos mcm tikus nyorok dlm kumpulan
 
 
yg baik2 buat our fighter, jihad fi sabilillah wahai Palestin! laknat tentera zionis!!!!!
 
 
Allahu 馃槩馃槩
 
 
 
May Allah protect my brothers and sisters in Palestine.
 
 
macam mana lah depa rasa , bom sana sini . dengan puasa lagi .馃様馃様
 
 
Over 181 replies and quotes not shown

Retweeters

25,268 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.