In reply to @JatIkhwan
Hamas berkata, mereka memberi masa sehingga jam 6 petang waktu tempatan sahaja kepada tentera Zionis dan penceroboh di #SheikhJarrah dan Al Aqsa untuk keluar dan meninggalkan kedua tempat itu. #SavePalestine pic.twitter.com/qM5kRPfdQW
@JatIkhwan | 334,211 followers
Replying to @JatIkhwan
Ketika ini penceroboh Israel sedang berkumpul di tembok berdekatan Masjid Al Buraq untuk masuk ke Masjid Al Aqsa.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 3 replies and 23 quotes found
Bila org bodo beli kopiah, beli yang baby umur 1 tahun punya agaknya
 
Celaka betul depa ni, book neraka awal.
 
In reply to @JatIkhwan
Ya Allah hancurkn manusia yahudi laknat ni ,Amin
 
In reply to @JatIkhwan
Jangan warning lg kasi rata ja diorang ni biar jadi debu
 
In reply to @JatIkhwan
Patutla penyepit rambut aku hilang. Kau curi rupanya. Taguna punya israhell pic.twitter.com/2Yj8UDIpKt
 
Jijiknya sial anak haram ni
 
Geram je tengok dengan kopiah klip macam tu. Nak lempang je rasa
 
i have never hate people this much to the point that i wanted them to die. i hate this mfs down to the core. i fckin mean it pic.twitter.com/1FqyibZL4R
 
Aku macam nak kerat jer sekoq sekoq eeeeee mcm kambing putih
 
ada video tu diorang bersorak ramai ramai mcm disko. semoga Allah lindung masjid al aqsa , lindung palestin
 
 
 
 
Benci aku tengok bangsa israel ni. Sumpah benci. Tengok gambar pun benci
 
puak2 bangang yg hentuk kepala sendiri dekat dinding konon se. bahyang. Lepastu invading negara orang. Sehina-hina manusia
 
macam ada sorg pu tu suka pakai kopiah baby cmni, huhu
 
Tolong lah pam kepala mamat mamat busuk ni, dahla topi tak stylo babi kepala besar tapi pakai topi baby
 
Betul lah orang kalau jahat. Muka dia mesti buruk. Semua buruk walaupun ada beard eww.
 
dah la penceroboh.aku tengok ig story palestine tadi,sekor2 israel ni panjat rumah palestinian bawak batu.dah la rambut macam kambing.pakai kopiah pon ciput rasa nak pukul.
 
Shame on you. Semoga Allah balas semua kejahatan yang telah dilakukan ke atas umat Islam di Palestine 馃嚨馃嚫. #SavePalestine
 
Dari dulu tak faham knp diorg punya fesyen topi sejemput mcm tu.
 
Muka2 tak tahu malu. Negara tak ada sibuk nak jajah negara orang. Shame on you馃憥馃徎
 
Amende la setan2 ni nak sibok 馃が馃が馃が
 
Over 3 replies and quotes not shown

Retweeters

816 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.