@mynewshub | 16,433 followers
Sebab perangai2 camni la kita takleh balik raya... Tak reti nak patuh arahan kuarantin...

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 21 replies and 55 quotes found
In reply to @mynewshub
kan dah kata, org yg mula mula melangar sop dia..
 
Lagi kes menaik, lagi rakyat ditekan suruh follow SOP. Padahal tersebar sebab ada golongan above the law yg tak perlu follow SOP.

Mana nak sembuh, kalau bocor di perut gi tampal dahi.
 
In reply to @mynewshub
Bukan rakyat punca spread the virus but them. Tapi yang tanggung rakyat. Haih ya Allah tunjuklah sesuatu pada kami
 
 
Ni babi ye. Menteri buat bnda babi pon takpe. Rakyat semua kau nk saman. Dasar babi
 
Kalau aku jadi anak Azmin Ali ni, aku mintak refund balik kat Tuhan. Segan dol ada bapak bodoh cam gini
 
 
In reply to @mynewshub
Jemin ni dduk kat mana2 position pon ttp jd org paling di benci. Mmg suka ek hidup dlm kebencian?
 
Polis tu tak tahu or dia bagai lembu haa sambung🤧
 
DG taknak komen apa2 ke dah redha jadi enabler? Time masih ada jawatan la kena tegur mana yg salah. Satgi jadi macam ex kpn dah tak guna.
 
In reply to @mynewshub
Wow ingatkan salah baca. Bukankah mynewshub ni penyokong tegar kerajaan? Dulu bukan main gila babi sokong semua benda
 
So kalau ada variant baru nanti, dah tahu la hanat mana yang sebarkan
 
In reply to @mynewshub
 
 
In reply to @mynewshub
polis tak rasa bersalah ke terlibat dengan pemimpin yang langgar SOP? ke kena ada laporan polis dulu?
 
Kalau betul lah dia ni tak cukup kuarantin, aku harap betul dia kena penyakit/covid biar bagi kena pengajaran
 
In reply to @mynewshub
Pelik, kita ni rakyat x ke mana2 pon, setahun lebih dok dlm negara je. Mana dtg varian Afrika, India etc. Kata sempadan tutup.Skrg dah tahu la mana dtg nya. Cincau2 macam ni yg bwk balik.
 
In reply to @mynewshub
Selamat datang ke malaysia
 
In reply to @mynewshub
tolong tanyakan petang ni please!!!! tak adil
 
Entahla.. mungkin kena covid kat diri sendiri, sakit, nazak, baru nak sedar diri kot golongan kayangan ni. kmk
 
 
“Awak YB ke saya yang YB?” 😌
 
In reply to @AzminAli
@AzminAli kau tau tk ni lh punca knp rakyat marah! Aku beratur tgh panas undi kau dulu kau tau! Tk pernah seumur hidup aku menyesal dgn apa yg aku buat. Tp kau, you're my biggest disappointment. AKU MENYESAL UNDI KAU! I'll make sure family, kwn² aku & rakyat TAKKAN UNDI KAU LAGI!
 
gila bab* punya double standard
 
 
Ini namanya Yang Bodoh tak reti quarantine. Harap kena covid tahap 5.
 
yang buat perangai menteri, kita rakyat pulak menanggung kepundekkan apakah
 
Para menteri rilek dulu boleh tak? jgn buat hal lagi. kita fokus doa utk palestin dulu
 
double standard lagi tak tau pulak menteri ni lepas kena vaccine auto jadi bangang lagi
 
Macam dia org terpaling penting. bukannya duit tu jadi daun pun kalau hang takmai bagi sumbangan, hantar jela wakil tu pun susah ke gatai pungkoq sangat nak keluaq dah kenapa
 
 
In reply to @mynewshub
Tag adik dia doeee. Hahahahaha aku x berani takot kena maki 😂😂😂
 
Azmin Ali ni Jamal Baldi 2.0 ke macam mana? Dia punya selfish tutt tutt tutt pekat betul
 
Azmin ali ni org maki orang marah pun dia buat taktahu kau kental bro @AzminAli
 
 
 
Terpaksa cancel PCA (permohonan rentas negara) Singapore-Malaysia sebab akur pengunguman MCO kerajaan .

Tapi kerajaan double standard .
 
Confirm salahkan rakyat.
 
 
Bila kes naik, rakyat jugak yg dituduh tak ikut SOP…. Ni ape kes balik dari luar negara tak kuarantin cukup 14 hari? @MuhyiddinYassin @IsmailSabri60
 
Dah dah la tu 😪
 
 
Macam ni suruh rakyat follow SOP memang tak lah, rakyat diperbodohkan macam tu hahaha
 
In reply to @AzminAli
 
Sorry ye tp azmin ni mmg hidup mintak kena maki ke 😑😑
 
 
Dr zul pun quarentine kot. Dia ni kebal ke?😭
 
In reply to @mynewshub
memang orang kayangan bukan rakyat ah cincau
 
In reply to @KKMPutrajaya
@KKMPutrajaya please explain the none quarantine-ness of this man.
 
Bodohmya itu enggak mau disorok. Bahkan lagi ditunjuk.
 
In reply to @DivaAATersohor
@DivaAATersohor tengok ni diva perangai dia taknak quarantine
 
 
 
function sangat pkp
 
Mana ya akal fikiran menteri yg selfish ni? Aku bengang betul lah. Haih
 
 
 
 
In reply to @mynewshub
Dia kenal. Dato K dengan lopak sebab tu lepas
 
In reply to @mynewshub
Anjing yg xtau malu... Menyusahkan rakyat lepas tu rakyat dipersalahkan..
 
Aku nk beraya pun xblh. Aku marah ni.
 
In reply to @mynewshub
Itu la mangkuk betul dia ni. Setakat nk bagi sumbangan tu transfer je la bodo. Kau hidup zaman bila ni. Org bagi sumbangan kt palestin pon pakai online banking skrang ni. Dasar menteri mop lantai
 
Macam mana dia boleh yakin takde kuman melekat pada dia selepas balik dari Mekah?
 
In reply to @mynewshub
Penduduk dijangkiti covid / 1 juta populasi Malaysia = 13K Philippines = 10K Indonesia = 6K Malaysia adalah negara paling teruk dilanda covid di South East Asia #PenjagaPintuSempadanNegaraGagal #KerajaanGagal
 
 
Over 11 replies and quotes not shown

Retweeters

5,243 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.