@AdDien90 | 307,552 followers
Sekarang Briged al-Qassam dan tentera Israel sedang berperang, berbalas serangan roket. Awal pagi tadi (waktu Malaysia) rejim Zionis mengebom Gaza sehingga menyebabkan kematian lebih kurang 20 orang Palestin. Doakan saudara seagama kita. #SavePalestine #GazaUnderAttack

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 17 replies and 44 quotes found
ุงู„ู„ู‡ูู…ูŽู‘ ุฃูŽุนูุฒูŽู‘ ุงู„ุฅูุณู’ู„ุงู…ูŽ ูˆูŽุงู„ู…ูุณู’ู„ูู…ููŠู†ูŽุŒ ุงู„ู„ู‡ูู…ูŽู‘ ุฃูŽุนูุฒูŽู‘ ุงู„ุฅูุณู’ู„ุงู…ูŽ ูˆูŽุงู„ู…ูุณู’ู„ูู…ููŠู†ูŽุŒ ูˆูŽุฃูŽุฐูู„ูŽู‘ ุงู„ุดูู‘ุฑู’ูƒูŽ ูˆูŽุงู„ู…ูุดู’ุฑููƒููŠู†ูŽ ูˆูŽุฏูŽู…ูู‘ุฑู’ ุฃูŽุนู’ุฏุขุกูŽ ุงู„ุฏูู‘ูŠู†ู ูˆูŽุงุญู’ู…ู ุญูŽูˆู’ุฒูŽุฉูŽ ุงู„ุฅุณู’ู„ุงู…ู ูŠูŽุง ุฑูŽุจูŽู‘ ุงู„ุนูŽุงู„ูŽู…ููŠู†ูŽ
 
 
In reply to @AdDien90
Israel is the real terrorist #SavePalestine
 
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Semalam nak tido amik masa sikit sbb teringat kt Palestin, Allah ๐Ÿ˜ญ
 
Dari zaman sekolah menengah memang tak lekang mata melihat dan kagum dengan keberanian Al-Qassam. Sampaikan saya masih simpan lagi buku menceritakan tentang mereka dan keberanian mereka. Kagum sangat dengan every achievement that they did ;)
 
this is very heartbreaking knowing that this happened on the week of eid al-fitr god pls protect the innocents they dont deserve this at all pls ......
 
Astaghfirullahalazim Ya Allah, mampu doa dr jauh je. I cant imagine the pain and suffering. Islam will win in the end, no matter what. May Allah grant them Jannah ๐Ÿคฒ๐Ÿ˜ญ
 
 
ya allah please protect the oppressed people and punish the oppressors rightfully! #SavePalestine
 
 
semoga kemenangan berpihak kepada saudara kita ๐Ÿคฒ๐Ÿป lindungilah mereka disana , Ya Allah ๐Ÿ˜”โ™ฅ๏ธ

#SavePalestine #GazaUnderAttack #SaveSheikhJarrah #SaveAlAqsa
 
Israel ni kecut , tentera israel gerun dgn bridge al-Qassam. serang Gaza boleh bila kena serang balik kemain gelupuh
 
In reply to @AdDien90
ya Allah berikanlah perlindungan amin
 
 
 
Please, don't let the world silence this attack!!!
 
In reply to @AdDien90
Ya Allah padahal besok lebaran ๐Ÿฅบ๐Ÿฅบ
 
 
In reply to @AdDien90
bntar lagi si Zionis akan melolong minta tolong sama tuan Ameriak cs nya.. #SavePalestine
 
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Mana aci. Israel ada anti misille iron dome bagai, Gaza defenceless
 
 
In reply to @AdDien90
Semoga kaum muslimin yang meninggal karena ulah keparat Israel husnul khatimah semuanya dalam keridhoan Allah SWT ๐Ÿ™๐Ÿ™๐Ÿ™
 
Haih ya Allah kesiannya :( Canโ€™t possibly imagine what theyโ€™re going through
 
yet most of the media still keep silent abt this ๐Ÿ’”
 
 
 
In reply to @AdDien90
 
In reply to @AdDien90
Astaghfirullahaladzim muadah mudahan semua orang Palestina selalu dilindungi ALLAH SWT
 
 
Astagfirullah
Inalillahi wainailahi rajiun.
Yaa Rabb, Lindungilah sodara sodara kami disana ya Allah, semoga kedzaliman ini cepat berakhir Aamiin.
 
Aku berdoa supaya manusia2 disana selamat. Disadarkan yang mana yang salah dan benar. ๐Ÿ™
 
 
 
Hasbunallah wa nikmal wakil. Semoga Allah jaga Palestina aaamiinn
 
semuga Allah melindungi semua rakyat Palestine dan menghancurkan tangan2 Zionis yg melakukan kekejaman ini..
 
#FreePalestine Palestina akan merdeka itu pasti dan waktunya semakin dekat.
 
Lagi puasa jadi pengen kata-kata kasar sama mereka yang gak punya hati dan kemanusiaan
 
PBB buat apa ni? haritu bukan ke kata dah haramkan Zionis ni buat benda benda bodoh macam ni?
 
#PalestineWillBeFree ๐Ÿ‡ต๐Ÿ‡ธ ๐Ÿคฒ
 
In reply to @AdDien90
Moga diberikan kemenangan pda Islam
 
dari kecil smpai skrg i kept hearing this. when will this end. what are they doing this for.
 
 
In reply to @AdDien90
Maaf tumpang iklan, saya ada buat kelas mengaji online siapa nak join boleh tekan link ni untuk daftar. ๐Ÿ˜Š Wasap Nak Ngaji Online โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ bit.ly/3xpUw6x' rel='nofollow noreferrer'>bit.ly/3xpUw6x' rel='nofollow noreferrer'>bit.ly/3xpUw6x bit.ly/3xpUw6x' rel='nofollow noreferrer'>bit.ly/3xpUw6x' rel='nofollow noreferrer'>bit.ly/3xpUw6x bit.ly/3xpUw6x' rel='nofollow noreferrer'>bit.ly/3xpUw6x' rel='nofollow noreferrer'>bit.ly/3xpUw6x pic.twitter.com/mydowwFLQZ
 
 
ALLAH BERSAMA PALESTINA๐Ÿ˜ญ๐Ÿ’
 
 
ya Allah kau bantulah umat islam ya Allah. kau tunjukkanlah kebesaran Mu kepada mereka yang jahanam !!!!
 
Erm perangai mcm government Malaysia. Asal nak raya jerr buat perangai ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Ya Allah ๐Ÿ˜ญ
 
Over 11 replies and quotes not shown

Retweeters

38,699 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.