@AdDien90 | 307,640 followers
Rayuan Kecemasan oleh @NadirAlNuri, Pangasas Cinta Gaza Malaysia, satu-satunya rakyat Malaysia di Palestine sekarang.

#GazaUnderAttack #SavePalestine
Possibly sensitive media. Public access unavailable.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 35 replies and 63 quotes found
5648 1050 7826
Maybank

ok aku dah typekan supaya senang nak copy paste. go donate walaupun seposen
 
In reply to @AdDien90
Sumbangan untuk Al-Quds boleh melalui link ramadan4gaza.com atau ke akaun Maybank Cinta Gaza Malaysia 564810507826 dengan ref : savealquds. Sasaran kita telah meningkat kepada RM1,000,000 hari ini. Cepat Ramadan tidak berbaki lagi.
 
Kawan2 yg terbaca tweet ni, jom sedekah. Nak pergi perang sama2 kita tak mampu, so kita tlg takat mana yg kita mampu 💪🏼 Lillahitaala
 
Bismillahirrahmanirrahim..♥️
 
This is nothing much I can do to help our brothers and sisters there #SavePalestine What happens now there break my heart into pieces 💔😭 May Allah help and protect them, ease their pain and misery 🤲🤲🤲

#SavePalestine #SaveSheikhJarrah
#GazaUnderAttack pic.twitter.com/86LyZin4sR
 
 
 
 
In reply to @AdDien90
Teruskan rakan2 ! Mereka perlukan kita pic.twitter.com/pEjvIPU729
 
564810507826
Maybank
 
Can also donate to ‘Humanitarian Care Malaysia Berhad’
Rose2Rose is under Dr Fauziah Hasan that went with Boat to Gaza.
She is the Secretary to Global Women Coalition of Liberation for AlQuds and #Palestine 🇵🇸 and Chairman of Malaysia Women Coalition for AlQuds and Palestine 🇲🇾 pic.twitter.com/x4FNdBB5Mj
 
 
 
 
i’ve done my part, now its ur turn. sumbang la walau sedikit :) spread this guys!
 
Jom sama² menyumbang walau sedikit.

Hasbunallah wa nikmal wakil.
 
assalamualaikum besties! let's share our joy on eid with donating! rm1 is enough! :D

Maybank Cinta Gaza Malaysia
564810507826 (ref: savealquds)

or

ramadan4gaza.com
 
Jom menyumbang di bulan Ramadan✨🙌🏻
 
In reply to @m0nhxpstr_
nah no acc sini jee la salur
 
 
 
 
RM 1 pon bermakna juga please do donate
 
no matter how big or small, your donation will make a difference.

#SavePalestine
 
jom derma semua 🥺 korang kalau derma RM1 sorang pun dah membantu tau 🤍
 
In reply to @AdDien90
Ya Allah berikanlah kemenangan ke atas Palestin. Jom baca Qunut Nazilah😊 pic.twitter.com/coLCVvtmaL
 
 
 
 
Mari kita tolong kasi ringan beban durang.
 
Your donation matters 🙏🏻
 
 
 
Ayuh semua bantulah saudara kita di Palestine ! semoga amal sedekah yang kita lakukan pada harini menjadi punca kita ditempatkan di syurga✨
 
 
For my Malaysian moots who wants to donate ⬇️⬇️⬇️
 
Tak boleh p sana tapi boleh menderma orang disana?
 
 
Mohon bantu rakyat Palastine.
 
 
Sumbanglah mana yg mampu 👍🏻
 
Mari bantu mereka, sekadar kemampuan masing-masing
 
 
 
 
In reply to @AdDien90
May Allah saves them and punish bani israel 🙏🏻 #SavePalestine pic.twitter.com/d7bFbQMWNb
 
 
 
 
In reply to @AdDien90
semoga ianya menjadi asbab kita untuk masuk syurga diAkhirat kelak. Aamiin 🥰✨♥️ pic.twitter.com/NQwdCJSfQS
 
 
 
 
 
 
Spread this please and let's doa to them #PLM #PalestineWillBeFree #PrayForPalestine
 
Update terkini 8.37am (waktu Malaysia):

Tentera Zionis keluar meninggalkan Masjid Al-Aqsa setelah diancam oleh Al-Qassam bahawa serangan akan diteruskan dengan lebih teruk

Al-Qassam memutuskan untuk tetap meneruskan serangan. Serangan masih lagi berlaku di Gaza
cc:@NadirAlNuri
 
 
Aku..... aku tak pandai jihad cara lain. Mmg dari dulu tak pandai tapi, there is always a way kan? Jom geng.
 
 
Donations for Al-Quds can be through the ramadan4gaza.com link or to Maybank Cinta Gaza Malaysia account 564810507826 with ref : savealquds

#SaveSheikhJarrah #GazaUnderAttack #AlAqsaUnderAttack
 
 
Its a last day of Subuh in Ramadhan. Go make some donation for our beloved brothers and sisters in Palestine 🇵🇸 ❤️

heres the account number; 564810507826 - Maybank PERSATUAN CINTA GAZA.
 
 
Kita tak mampu turun berperang bersama mereka, jadi marilah kita sama sama menderma untuk Palestin. Semoga amalan kita di akhir Ramadhan ini diberi pahala berlipat ganda dan mampu menolong saudara Islam kita disana ❤

Teruskan berdoa untuk Palestin juga ❤
 
 
 
 
 
Over 29 replies and quotes not shown

Retweeters

24,641 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.