@aizad_z | 607 followers
Takyah censored muka jantan ni

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 7 replies and 28 quotes found
In reply to @aizad_z
Gak ada rupa, gak ada akhlak. Campak dalam hutan pun binatang lari menyampah.
 
Memang sial jantan takde leher ni
 
 
In reply to @aizad_z
macam muka ac mizal do
 
Baik mati je lah
 
That man is trashhh
 
fvker has no jawline 馃ズ bertelinga tapir 馃ズ fvker up hairline 馃ズ
 
muka dengan perangai sama tak semenggah
 
muka * ****** * *** *!!!
 
Cukup khinzir dh ni
 
No one deserve to be treated like this Ya Allah.. smpai hati kau pukul isteri smpai retak tulang belakang 馃槶馃槶馃槶
 
Kalau benar salah dia , maka dia la manusia celaka wajib di baling batu
 
again, aku pnt dh nk face shaming
 
Dah rupa macam cikgu hadi warden asrama dulu.
 
muka macam katak memang mintak kena pijak
 
In reply to @aizad_z
Kau kawin atas dasar apa ek ??? Dasarr 馃が ptff
 
 
Jadi, polis buat apa? Dah tangkap ke belum otang yang patut kena tangkap?
 
its always the ugly ones
 
 
Harap2 kat penjara nnt dia kena bantai sampai koma. Baru ada akai
 
Oh ni lah jantan keparat tu, dah belasah takkan lari?
 
Dasar leher pun ada takde je eyyyy 馃槫
 
Always the ugly one 馃ぎ馃ぎ馃ぎ馃檯馃徔鈥嶁檧锔忦煓咅煆库嶁檧锔忦煓咅煆库嶁檧锔
 
 
memang dah lama aku benci ac mizal ni
 
In reply to @aizad_z
Haaa ada pon. Kenapaalaa pi tutup. Bagi je semua orang tengok.
 
Kalau pukul smpai masuk icu tu mmg binatang nama dia sbb i can imagine how serious it is smpi kena admit icu. Dasar!
 
 
Over 6 replies and quotes not shown

Retweeters

8,841 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.