In reply to @JatIkhwan
Major General Zionis, Gadi Shamani mengatakan mereka tidak pernah melihat tentangan dari Gaza yang hebat seperti sekarang sebelum ini. Memasuki Gaza melalui jalan darat adalah satu kesilapan besar jika dilakukan.
@JatIkhwan | 333,612 followers
Replying to @JatIkhwan
Menurut laporan Kementerian Kesihatan Hamas, 25 orang telah mati syahid termasuk 9 orang kanak-kanak. Hari ini masuk hari kedua serangan antara kedua belah pihak Hamas dan Zionis. Sebentar tadi majlis pengebumian 25 orang yang mati syahid baru saja dilakukan. Al Fatihah.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 2 replies and 23 quotes found
According to Hamas Health Ministry report, 25 people have been martyred including 9 children. Today marks the second day of attacks between the two sides of Hamas and the Zionists. A while ago, the funeral of 25 martyrs had just been held.
 
from You, I seek for help ya Allah.
 
This is so heartbreaking ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜ข
 
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
 
 
 
 
Kanak kanak? Korang memang bullshit takda telor.

Aku jumpa video ni. Tak taulah relatable ke tak tapi sedih tengok video ni. ๐Ÿ˜” very meaningful massage
@JatIkhwan #SavePalestine pic.twitter.com/3ahxCxBiXu
 
 
Ya Allahhhh!! This is so heartbreakin!!!!๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญsmoga mereka dikurniakan sebaik-baik tempat disyurga๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Marilah berdoa dan selitkan Qunut Nazilah untuk saudara2 kita di Palestin #SavePalestine #Zionism_Racism_Terrorism
 
 
Ya Allah ๐Ÿ˜ข๐Ÿ˜ข ุณู„ู…ู†ุง ูˆุงู„ู…ุณู„ู…ูŠู†

#SavePalestine #FreePalestine
 
Syurga Firdaus menanti kalian yang gugur di Medan perang. Aamiin๐Ÿคฒ๐Ÿป๐Ÿ˜ญ
 
 
sumpah ak nanges ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
 
Berpuasa di dunia, menyambut syawal di syurga..
 
 
 
Ya Allah, di akhirat nanti kami yang akan menjadi saksi bahwa mereka lah yang berjuang di tanah syam
 
Ahli Syurga ๐Ÿ˜ข
 
Over 2 replies and quotes not shown

Retweeters

1,680 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.