@KKMPutrajaya | 1,432,446 followers
Pecahan kes baharu (3,973)

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 0 replies and 36 quotes found
Perlis 0 pon pkp
 
Buto la tutup reply, pengecut babi.
 
ko ingat tutup comment orang takleh nak reply jugak ke nyah
 
Selangor selagi tak tutup kilang semua tuu. Selagi tu jangan dok mimpi kes nak turun.
 
cuba teka sapa pkp with zero case 馃槏馃槏
 
Kenapa disable reply? Tak tahan kena maki ke musibat

Rasakan 鉁ㄢ湪
 
COVID 喔∴覆喙喔ム涪喙 喔涏福喔班笀喔赤抚喔编笝喔椸傅喙 11 喔.喔. 2021

喔佮箞喔笝 Lockdown 喔椸副喙堗抚喔涏福喔班箑喔椸辅 喔`腑喔氞笚喔掂箞 3 (MCO 3.0)

喔о副喔權笝喔掂箟喔涪喔灌箞喔椸傅喙 3,973

喔副喔權笖喔编笟 1 喔`副喔 Selangor 1,328 喔勦笝
喔副喔權笖喔编笟 2 喔`副喔 Sarawak 512 喔勦笝
喔副喔權笖喔编笟 3 KL 483 喔勦笝

喔`副喔愢笗喔脆笖喔娻覆喔⑧箒喔斷笝喙冟笗喙
喔`副喔 ** Kedah 174 喔勦笝
喔`副喔 ** Kelantan 321 喔勦笝
喔`副喔 Perlis 0 喔勦笝

#COVID19喔∴覆喙喔ム涪喙
 
Malaysia, please get yourself together.
 
wah johor slow slow eh potong kelantan
 
my dad part of the cases 馃槶
 
Saya cadangkan agar @KKMPutrajaya menyeragamkan semua ciapan yang dibuat berkaitan dengan covid-19, diletakkan tanda pagar #COVID19. Senang dibuat rujukan nanti.
 
銆愬浗鍐呮柊澧3973纭瘖鐥呬緥 闆窞鍐嶇牬鍗1328瀹椼

鍥藉唴浠婂ぉ鏂板3973瀹楃‘璇婄梾渚嬶紝绱纭瘖鎬绘暟杈44涓8457瀹椼

鍚勫窞纭瘖鏂归潰锛岀梾渚嬫渶楂樼殑渚濇棫鏄洩鍏拌帾宸烇紝鏂板1328瀹楃‘璇娿傚叾娆℃槸鐮傛媺瓒婏紙512瀹楋級銆佸悏闅嗗潯锛483瀹楋級鍜屾煍浣涳紙384瀹楋級銆
 
perlis yang 0 kes pun auto kena duduk rumah.
 
kkm x sanggup dah nak baca komen terus tutup.. bertabahlah
 
Eh aku dah lama tak buat benda ni kan?!!! MANTAPPPPPPP PAK MENTERI
 
 
 
tutup komen nampak. gila punya kerajaan !!!!
 
 
Tiba2 baru nak ada pecahan??
 
if everyday nearly 4k, 1 month of every 4k will be 120000, hpw scary is this amount is, this is not funny at all
 
Weh gila siak, approaching 4k dah noh
 
 
DIA PANDAI TUTUP COMMENT DAH GUYS HAHAHAHAHHA馃槀
 
Tak puas hati awat perlis pun pkp 馃ゲ
 
Tak ilekk selangor ni
 
Boek la perlis dengar kata
 
 
Hukni pun aku x tau nok kato la. Panda2 la sekmu jago sop sediri.
 
orang perlis mesti nyampah kan 馃ズ馃ズ
 
hek eleh tutup reply dah kenapo
 
Over 5 replies and quotes not shown

Retweeters

1,939 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.