Goedemorgen, de tijd dat gevaccineerden zich laten ringeloren door 'n kleine groep vrijwillig ongevaccineerden moet stoppen, nu de schrijnende gevolgen daarvan met de dag zichtbaarder worden.

Maarten van Rossem schoot daarover gisteren in de roos πŸ‘‡πŸ‘‡

Hetzelfde gebeurt hierπŸ‘‡
PVV-Kamerlid @FleurAgemaPVV: β€œWat ik Hugo de Jonge zie doen is afleiden. Hij is niet op tijd gestart met de boosterprik.” Maarten van Rossem: β€œHet is flauwekul om Hugo de Jonge hiervan de schuld te geven.” pic.twitter.com/H4JGFnI7Cc

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 20 replies and 5 quotes found
Lezen en kijken we weer even mee?πŸ‘‡
 
In reply to @marcelbar8
Gommers sprak zich er ook al zo over uit. Hopelijk komt er op tijd (vΓ³Γ³r code zwart) een kentering. Het mag toch niet zo zijn dat iemand onnodig overlijdt omdat we Wappie moeten ontzien.
 
In reply to @marcelbar8
Je laat je vaccineren omdat je erin gelooft en omdat het voordeeltjes biedt Je neemt helemaal geen verantwoordelijkheid
 
In reply to @marcelbar8
Vanaf 25 september zijn jullie met je βœ… helemaal los gegaan in de horeca en het uitgaansleven. De ongevaccineerden moesten eerst testen dus die zijn natuurlijk niet de oorzaak van de huidige situatie. Maar het is nog steeds niet genoeg voor de egoΓ―sten met hun βœ….
 
Tijd dat deze ethicus eens op tv komt.
 
In reply to @marcelbar8
Helemaal mee eens. Dat ringeloren gebeurt echter ook op veel andere gebieden. Een kleine groep "schreeuwers" gijzelt het debat. Rutte & kompanen willen iedereen te vriend houden en weten dat de grote meerderheid zich wel koest houdt.
 
In reply to @marcelbar8
Goedemorgen, ik ben gevaccineerd en afgelopen donderdag positief getest, net als mijn zoontje en dochter. Laten we de vaccins niet overschatten.
 
In reply to @marcelbar8
Vervelend die ouderen met een te hoog bmi.
 
In reply to @deBeroepsgroep
Ik zou meerdere ethici consulteren om n breed beeld te krijgen van t probleem. Dit probleem met zoveel kanten en belangen die makkelijk vergeten zouden kunnen worden is imo te groot om slechts de mening van 1 ethicus te vragen.
 
In reply to @marcelbar8
 
In reply to @marcelbar8
Ik zou er een twitter post aan wagen als ik jou was.
 
In reply to @marcelbar8
Mr Elsschot, dergelijke verhalen maken mij woedend. Vooral de propaganda vanuit een ziekenhuisbed om alzo nog enkele ongevaccineerden te misleiden. De vaccins werken zo goed dat de gevaccineerden nu doodziek zijn terwijl wij onge geen problemen hebben. Weet u hoe dat komt?
 
 
 
 
 
In reply to @marcelbar8
πŸ‘Š Ik ben Rechts, maar dit zijn de cijfers, iets meer dan 10 procent van de bevolking zorgt voor de helft van de opnames in ziekenhuizen en 70% van de ic-patienten de feiten liegen niet.
 
 
In reply to @marcelbar8
Maar wat ga je daar dan concreet aan doen behalve de godganse dag op Twitter lopen roeptoeteren? Net als zoveel andere zogenaamde gevaccineerde die hun eigen belang misbruiken om andere de maat te moeten nemen.
 
De tijd dat de gevaccineerden zich laten ringeloren door het demissionaire kabinet is duidelijk nog niet voorbij 🀣
 
Over 5 replies and quotes not shown

Retweeters

91 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.