@mynewshub | 22,545 followers
Justice ⚖.. For Najib

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 25 replies and 2 quotes found
 
In reply to @mynewshub
Justice to Najib, justice also for Malaysian's lost of RM42,000,000,000 👌
 
 
In reply to @mynewshub
ko jilat la sampai abg jamil mampus.. 🤣🤣🤣
 
In reply to @mynewshub
ko mabuk ke apa.. x rasional langsung..tgk behavior najib sehari dua ni pun dh tau xleh pakai.. Nak justice kelapa otak apa..Mahkhamah pun dia xrespek….org mcm ni nak bela?…jwb ar esok kt masyar
 
In reply to @mynewshub
Ini mesti hisap banyak sangat gam ni
 
In reply to @mynewshub
Hahahahah.. ape ke bangang
 
In reply to @mynewshub
Najib mengaku 2.6 ada dalam akaun dia...
 
In reply to @mynewshub
Bukan justice utk pak jeeb... Tapi JUSTICE for MALAYSIAN laws and d people
 
In reply to @mynewshub
Doakan YG terbaik untuk DS Najib!! In Sya Allah..
 
In reply to @mynewshub
Tak ketum, mesti gam ni…
 
In reply to @mynewshub
Ya kita boleh sokong tp jgn lah kjap demam kjp kena covid kjap pi Pavi. Mcm mana org nk percaya yg kita tak bersalah even tuduhan tu pun dimanipulasi oleh pihak tertentu.
 
In reply to @mynewshub
Kenapa Najib tak hadir mahkamah? Peguam: close contact.tapi tak ada bukti. Penjamin : Kat Pavi. HOTAK DIA LA.
 
 
 
Aku berdoa setiap masa agar Allah mempermudahkan kes mahkamah Bossku ini
 
In reply to @mynewshub
Kita harap keadilan ditegakkan
 
In reply to @mynewshub
Knp tk masukkn bukti br kata kt nk sabitkn suami zety
 
In reply to @mynewshub
 
In reply to @mynewshub
 
In reply to @mynewshub
Insha Allah DSN lepas, sesama kita doa
 
In reply to @mynewshub
sia-sia kena maki percuma je
 
In reply to @mynewshub
 
Kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkahakahkahkahkahkahkahkhkahkah kena tempah baju ni, kasi kt penjilat pakaiii.💩💩💩💩💩
 
In reply to @mynewshub
Yes the justice is on tomorrow
 
Over 2 replies and quotes not shown

Retweeters

7 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.