@JarnoLim | 61,361 followers
Turvallisuustilanne herättää monissa huolta, ymmärrettävästi. Pelottaakin. Elämme poikkeuksellista aikaa. Turvallisuuden tunne on myös yhteiskuntarauhan edellytys.

Yhdessä pärjäämme. Tähän hetkeen 5 isänmaallista tekoa jokaiselle turvallisuuden tunteen vahvistamiseksi, ketju:

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 12 replies and 8 quotes found
In reply to @JarnoLim
1. Kokemus yhteisöllisyydestä ja ettei jää yksin on hyvin keskeinen. Turvallisuuden tunteeseen vaikuttaa voimakkaimmin oma lähipiiri sekä arjen rutiinit ja ilot. Tähän voimme jokainen vaikuttaa. "Kaveria ei jätetä" on viisautta edelleen. Pidetään huolta toisistamme ja itsestämme.
 
In reply to @JarnoLim
Seuraavia hashtageja: #paikallispuolustajat #paikallisturvallisuus #puolustusvoimat kun seuraa niin löytyy myös tekoja kansalaisten turvallisuudentunteen takaamiseksi. Koko Suomen alueelta.
 
In reply to @JarnoLim
Koronaa ei edes yritetä estää ja suomalaisia on kuollut tuhansittain. Suhteessa enemmän kuin ukranalaisia siviilejä sodassa. Mutta järjestelmä ja eliitti on todellisuudessa huolissaan vain omasta turvallisuudestaan ei kansalaisista.
 
In reply to @JarnoLim
Olen erityisen surullinen suomalaisten ikäihmisten takia; meillä on elossa 39-45 sodan kokeneita. On suomalaiset sotaveteraanit ja kotirintamanaiset sekä sotaorvot ja sotalapset. Vanhat traumat pintaan monelle 💔
 
In reply to @JarnoLim
Selkeää puhetta Jukka Savolaiselta, Antti Kaikkoselta ja Jussi Halla-aholta. areena.yle.fi/1-3229465 Sellainen rauhoittaa. @anttikaikkonen @Halla_aho
 
Hyvä ketju. Ja konkreettinen yksi teko myös jokaiseen kotiin ja taloyhtiöön: kotivara 72h kuntoon. Ei anneta pelolle valtaa, mutta varaudutaan 👍

Kiitos @JarnoLim!

#turvallisuus #asuminen
 
Pakko sanoa, että näin suomalaisena en ole kovin huolissani Venäjästä. Meillä on onneksi ylläpidetty ja vahvistettu jatkuvasti Puolustusvoimiamme. Ainoa mikä huolestuttaa on se, jos Venäjä päättää koskea niihin perkeleen ydinaseisiin.
#venäjä #nordstream
 
Tämä on tärkeä neuvo nyt, kun maailman meno ahdistaa. ”Kokemus yhteisöllisyydestä ja ettei jää yksin on hyvin keskeinen. Turvallisuuden tunteeseen vaikuttaa voimakkaimmin oma lähipiiri sekä arjen rutiinit ja ilot. Tähän voimme jokainen vaikuttaa.” @JarnoLim
 
 
In reply to @JarnoLim
 
In reply to @JarnoLim
Maanpuolustuksen (kuten minkä tahansa puolustuksen) avainasia on oikea ja tarkka viholliskuva. Tällä hetkellä itsenäisen Suomen ja suomalaisten pahin vihollinen on pääministeri Marinin hallitus.
 
Yhteisöllisyys, lähdekritiikki ja medialukutaito ylläpitävät turvallisuuden tunnetta ikävien uutisten keskellä.
 
In reply to @JarnoLim
Suomalaiset taistelijat odottaa jo malttamattomana milloin pääsemme rintamalle
 
 
 
Turvallisuuden tunne on edellytys monelle itsestäänselvänä pitämällemme asialle. Sen ytimessä on #viestintä Pidetään huolta toisistamme.
 
In reply to @JarnoLim
Suomi ja suomalaiset on täysin eri käsite nyt ja 80v sitten. Diversiteetti ei ole pelkästään positiivinen asia. Yhteiskunnan koheesio on tärkeä ja @vihreat @Demarit @vasemmisto ensimmäisinä ovat olleet sitä heikentämässä. Äänestä 2023
 
Over 3 replies and quotes not shown

Retweeters

155 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.