@NajibRazak | 4,202,715 followers
Hadir.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 390 replies and 1,404 quotes found
 
 
if dude can post memes in jail he can text u back
 
 
4 pernah jadi PM,
2 pernah masuk penjara,

Adakah lagi 2 bakal masuk penjara?
 
 
OK lah, for what it's worth, the account admin is good at shitposting.
 
If Najib can tweet this from prison, your crush can reply your 4th "hey"
 
Nice to see light-hearted tweets like this from a politician on Anwar Ibrahim’s win instead of the sore loser type tweets.

They may have differences but they all used to be comrades. Imagine they all go out lepak instead of fighting. All of their supporters pun mesti sejuk hati
 
 
 
This isn't about you cetan and how you still tweeting? SECURITY!!!!
 
In reply to @NajibRazak
🥲👏🏻🥲🥲👏🏻👏🏻🥲👏🏻👏🏻👏🏻 pic.twitter.com/M0VvdVOWNN
 
 
you’re so unserious but i’ll let it slide just for today 🤭
 
Aku confuse dia kat mana sekarang ni
 
maybe being in jail isn’t so bad if i can still shitpost on twitter
 
Who gAve himmm phoneeeeee whoooooo hHhahahshs
 
Cilaka, dia pun nak juga menyibuk. Pergi dok diam-diam sana.
 
 
Nawwwww who’s phone did he rembat to tweet this 😭😭😭😭😭😭😭😭 pic.twitter.com/rt0vH60KBP
 
 
 
Who is buying him topup 🌚
 
Give me your phone!
 
Someone confiscate his phone man
 
This fucking guy 😂
 
kau ni duduk penjara diam diam
 
Sape dah jadi PM dan masuk penjara, nanti angkat tangan Ye 🤭
 
Gotta respek Jibby. Still financing his socmed team behind bars 🤪🤣
#PM10
 
HHAHAHAHA COMEL BANGJIB NI 😘
 
aku baru cakapppp
 
 
In reply to @NajibRazak
🤣🤣🤣 looks like u having a good time over there. stay put ok.
 
Once a legend always a legend 😂
 
You either die as PM or live long enough to be a memer
 
 
In reply to @NajibRazak
Perancangan ALLAH SWT yg terbaik DS!! Kita hanya merancang. Kita mengundi. Allah yg lebih tahu apa yg terbaik utk negara Malaysia. Harap halatuju negara akan lebih baik rakyat lebih makmur.
 
peh, dia macam masuk dorm asrama tapi selit phone dalam spender.
 
 
Do 1 “sapa dah masuk penjara angkat tangan” cepat!!
 
fuck dari dalam penjara pon boleh buat kelakar
 
hadir apa? komen serupa budak tiktok.
 
Ok la kali ni aku bagi chance.

Ni lawak.
 
what prison is this man in... what's up with the 5G connectivity to tweet this
 
When you can't be a politician, I guess you opt to be a comedian? #PRU15 #DSAIPM10
 
 
this fella not in prison meh
 
ada je dia 😂
 
Setan la dia ni hahahahahha
 
 
 
 
 
HOW ARE YOU TWEETING FROM JAIL
 
jibby........!!! sehat sehat bossku didalam penjara
 
Lepasni siapa dah dipenjara lak angkat tangan
 
In reply to @NajibRazak
Semoga Bossku terus istiqomah,cekal n sabar dlm menghadapi segala ujian..
 
 
In reply to @NajibRazak
tkkan dia ada lunch break. Ish. Dia ni mmg pablo lah mamat. La catedral.
 
Dia ni memang suka tau tibatiba 😂
 
 
DIA NI ASAL HAHAHAHAHA
 
Maam aren't you should be in jail?
 
 
Warden tolong tutup wifi jap
 
Hoi menyempat 🤣🤣
 
 
 
 
 
Penjara mana awak duduk siap boleh tweet lagi ni penjara pablo escobar ke
 
 
 
Tak sekarang ni dia ni bukan dalam jail ke? Apsal boleh giat main twitter ni
 
hagsgahaja diam lah najib tapi kelakar😭😭
 
Lowkey wanna see his meme folder
 
 
 
APENIIII HAHAHHAHAHA HALAHHH
 
LAH SIBUK NYE HAHAHAHAHA
 
In reply to @NajibRazak
duduk laa dalam penjara tu diam diam 😞
 
lepas ni boleh guna narrative ex banduan boleh jadi PM pulak lh ye dak?
 
In reply to @NajibRazak
Kalini anda kelakar 😂
 
 
Aduhh orang tua ni, dalam penjara pun kelakor.
 
In reply to @NajibRazak
Alahai Jibby comel gila haha
 
Bossku mantap bossku.
 
cemana dia ni boleh update tweet?!?!? hahaha apa apa pon papajib kekalkan kerusi di kajang ye
 
Why he can on the social media everyday?
 
najib punya sarcasm makin menjadi jadi duk dalam penjara
 
eh duduk diam diam la 😭😭😭
 
In reply to @NajibRazak
Arent you supposed to be in prison
 
 
 
Over 1,699 replies and quotes not shown

Retweeters

48,387 retweeters not shown
For access to this functionality a Trendsmap Explore subscription is required.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

Thanks for trying our Trendsmap Pro demo.

For continued access, and to utliise the full functionality available, you'll need to subscribe to a Trendsmap Pro subscription.

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.