1 sesi bermain drum = 10 ribu langkah. Bermain drum adalah aktiviti fizikal yang menyihatkan.

Tweet Engagement Stats

Stats are based upon replies and quotes of this tweet

Engagement Map

Quotes
Replies
Retweets
Trendsmap

Replies and Quotes

Total of 19 replies and 108 quotes found
In reply to @health_malaysia
Ini bermakna bermain drum di PUB perlu la di lakukan setiap hari kerana ianya aktiviti fizikal yang menyihatkan. Aktiviti bermain drum di rumah pula tidak di galakkan kerana menjadi penyebap pencemaran bunyi yg menggangu ketenteraman awam. Ooo gitu pula
 
 
In reply to @health_malaysia
Heavy metal bleh la. Kalau setakat pop yeh yeh,xsmpi lg rsnya
 
 
In reply to @matganoo
@matganoo takyah nak track langkah dah
 
Ok pindah rumah boleh la buat studio satu bilik. Gitar dah ada
 
Mana pula nak cari drum ini. 馃
 
In reply to @health_malaysia
Ada suggestion tak drum yg murah untuk beginner? Nak main time stress2 je sbb xde hobi ni
 
Laju馃槀馃槶馃槀馃槶馃槀馃槶馃槀馃槶
 
Patut nampak sihat orang yang main drum angin itu hari.
 
 
kalo xde jiran2, mmg dah lama aku berdrummer kat umah.. hahaha
 
So everyone should become drummers now hahahaha
 
Takkan nak kena beli set drum pulak ni馃槅馃槀
 
Wow patutla Shannon maintain hensem 馃挄
 
 
 
Time for you to start drumming again @marijualexandra
 
 
 
 
Kena beli drum lah gini
 
In reply to @health_malaysia
patutlah drum angin diketuk-ketuk oleh seorang agamawan ni dalam kelab malam terdahulu....oooo, ini sebabnya... bijak betul beliau...
 
Kena make sure rumah kalis bunyi. Kot tak, boleh bergaduh dengan jiran2.
 
 
Berapa kedai muzik bayar awak untuk tweet ni?
 
 
pencen nanti nak belajar main drumlah gitu.
 
 
In reply to @health_malaysia
nais cardio approved by Public Health Malaysia. A7X's doible triple pedal all the way makes u healthy 馃お
 
Main drum angin berapa kalori bro
 
 
klau drum machine kira tak?
 
 
hahahahahahh i understood this references
 
 
See see. Patutla kanggun cergas. Hahaha
 
 
gonna learn how to play drum again.
 
Wowwww takda drum kat rumahhh
 
 
 
 
 
 
 
Patut jiran depan rumah siap ada set drum hahahahahah malam2 kemain
 
Masa untuk beli elektronic drum
 
Kalau air drumming same ke?
 
 
 
Fuhh nasib baik mmg ini jer aku reti main..hahaha..nak beli drum set kt rumah xder space dah
 
So tak sia-sia lah i main drum dulu 馃槀
 
Kalau drum ketuk angin mcm tengah viral tu berapa ribu langkah pulak ya馃構
 
 
Entee wahabi ?? 馃ぃ馃ぃ
 
Kalau main lagu metal dlm konsert mau lebih 1k 馃槀
 
 
 
Menarik, nak healthy main lagu Metallica.
 
I smell sarcasm HAHA air drumming???
 
Ada sesiapa nak bagi saya set drum dan lapik yang sound proof tu tak? Boleh dm ye. Hahaha
 
In reply to @health_malaysia
bermain drum di kelab malam berstatuskan lebai boleh membunuh 1000 syaitan sekelip mata
 
REASON #1076 TO BE MAD AT MY PARENTS FOR NOT SIGNING ME UP FOR DRUMMING CLASS
 
 
 
Bosannya replies tanya soalan serious tak faham context..........
 
Okay nak kena beli drum ker mcne nie hmmm
 
Otw main drum
 
Ah sudah. Kalau bini aku nampak tweet n i, mati dia mintak beli drum set pulak. beli treadmill dulu hangat2 tahi ayam dah.
 
 
In reply to @health_malaysia
contohnya bermain drum angin di kelab malam
 
 
 
In reply to @health_malaysia
Yer betul..tp klu main pekul jer xde melodi yg betul..tu boleh jd perang dunia ghaib tauuu xxxxxxx馃榿馃榿馃榿
 
 
Emm patut la ohmpawat tu helok fit badan dia ek? Hari2 workout main drum je @ntshaizz
 
Pulak dahhh hahaha macam gampang ya info
 
In reply to @health_malaysia
I wanna pick up drumming now
 
 
In reply to @health_malaysia
Patut nampak sihat je orang main drum angin dalam kelab malam hari tu.
 
dah boleh belajar main drum kot
 
 
fahamlah kenapa dowoon punya body bluktuk bluktuk 馃槄
 
harap selalu boleh jamm dekat umah fry. boleh la pakai seluar saiz 28.hehe
 
 
 
 
 
Otw beli drum
 
ah sudah,da kene beli drum plak
 
 
How dowoon keeps his shape but he still workout
 
Kalau main air-drum kat disko? byk mana plak? tolong explain sat tq
 
petanda suruh banyakkan practice ke ni
 
Brb beli drum sat
 
i need drum, its stick and drumsticks
 
 
ooo patutlah terlebih sihat wkwkwkwk
 
Kalau masuk drumline UM boleh main 90 minit
 
Over 27 replies and quotes not shown

Retweeters

1,373 retweeters not shown
Free access is provided to the 8 hour timeframe for this page.

A Trendsmap Explore subscription provides full access to all available timeframes

Find out more

This account is already logged in to Trendsmap.
Your subscription allows access for one user. If you require access for more users, you can create additional subscriptions.
Please Contact us if you are interested in discussing discounts for 3+ users for your organisation, or have any other queries.